Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Atempo

Preu mitjà 200€ - €

Preu menú -

Contacte

Localització

Carrer Major, s/n

17481

Girona

Gironès

Aforament 45

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 11457_8.jpg
 • 11457_6.jpg
 • 11457_7.jpg

Atempo és una proposta d’alta cuina del prestigiós xef Jordi Cruz que està liderada pel xef Iñaki Aldrey i pel sommelier Ferran Vila. Aquí s’ofereix un nou concepte gastronòmic, gràcies a la creativitat i la passió de la fusió dels oficis de cambrer i cuiner, que consisteix en experiències gastronòmiques úniques per als comensals, com el seu menú degustació de temporada amb maridatge.

Aquest restaurant d’alta gastronomia proposa degustar una gran varietat de productes de la terra i de temporada en l’entorn singular que ofereix la Muntanya dels Sants Metges, dins La Fortalesa de Sant Julià de Ramis, que està considerada Bé Cultural d’Interés Nacional. A més, es troba a la planta superior de l’hotel de 5 estrelles Sants Metges Hotel i també disposa d’una zona de hall, un espai de show cooking i una barra de còctels i aperitius.

La disposició de les taules és ideal donat que permet gaudir de les vistes sobre el jardí i d’una panoràmica 360º de les comarques de Girona. Però el toc especial que té el restaurant es deu també a la il·luminació indirecta i als materials que s’utilitzen per a engalanar-la: es contraposa el formigó, amb acabat de terra natural amb la pedra i sorra de la muntanya, així com la fusta natural del mobiliari i els elements de decoració que respiren privacitat, elegància i exclusivitat.

L’establiment compta amb un celler propi amb les millors referències de vins internacionals i nacionals. Tots els vins D.O. de l’Empordà hi són presents i des de la panoràmica del restaurant es pot identificar on es troben les vinyes i els cellers.

Obre de dimecres a diumenge a partir de les 13:00 h, sempre sota reserva prèvia, i per a sopar, a partir de les 20:30 h. • Preu mitjà

  200€ - €

 • Aforament

  45

 • Fumadors

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers