Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant La Banyeta

Preu mitjà 36€ - 50€

Preu menú -

Contacte

Localització

Carretera Girona-Banyoles Km, 11

17843

Palol de Revardit

Pla De L'estany

Aforament -

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 7703_1.jpg

La Banyeta és un acollidor restaurant situat a Palol de Revardit que està a càrrec de dos germans, en Jaume i en Ferran, que en són el cuiner i el sommelier. Aquest tàndem, que té com a objectiu principal fer que els clients se sentin com a casa i passin una agradable estona degustant el seu menjar i els seus vins, descriu així la filosofia que utilitzen per a la fina: «tendresa i treball diari», i no menteix. En Jaume sempre té en compte el mercat i les estacions a l’hora de cuinar els plats, que estan exclusivament preparats amb productes sempre frescos i de qualitat, i en Ferran realitza una gran tasca aconsellant els clients i seleccionant els vins de la carta, molt completa i atractiva, que està centrada en referències nacionals i n’inclou totes les D.O, amb l’afegit que també disposa de diverses anyades d’un mateix vi.

A part del servei de restaurant, La Banyeta també s’ofereix a organitzar càterings a qualsevol lloc de la província de Girona, i el millor de tot és que no només s’encarrega de la part culinària, sinó que també s’ocupa del muntatge i desmuntatge de l’esdeveniment, així com del servei. L’única cosa que necessita és un lloc i conèixer exactament com es vol l’esdeveniment per tal de poder estar a l’altura de les expectatives i de les necessitats del client.

Per últim, cal parlar també de Palol de Revardit, perquè si us decidiu a anar-hi tindreu l’oportunitat de visitar l’església romànica de Sant Miquel, veure els llenços de l’antiga muralla i fragments que avui dia formen part de construccions més tardanes, o fins i tot fer una ullada al pou de glaç, construït entre els segles XVII i XVIII.Menjar

Tags

 • Preu mitjà

  36€ - 50€

 • Aforament

  -

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no