Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Can Jeroni

Preu mitjà 26€ - 35€

Preu menú -

Contacte

Localització

Castelló, 36

17600

Figueres

Alt Empordà

Aforament 54

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 3707_1.jpg

El restaurant Can Jeroni es troba ubicat a Figueres, a Girona. Aquest encantador restaurant ofereix una cuina tradicional amb tocs moderns elaborada amb productes de proximitat i de mercat.

Entre els plats que hi destaquen a la seva carta es troben alguns com la pota i tripa, el conill amb pebrot i tomàquet, els canelons casolans, la vedella amb bolets o la sípia a la planxa. A més, aquí serveixen esmorzars de forquilla i tenen servei de menjar per emportar. També tenen menú per a grups, menú de temporada, menú de tapes, menú diari i menú per a nens.

El local compta amb un menjador dividit en dos parts: una on es fan tots els esmorzars de forquilla i una altra on es fan els àpats com el dinar i el sopar. També tenen una decoració que remarca la tradició i història dels seus avantpassats.

Aquest restaurant és un espai tranquil i acollidor i té una terrassa, un celler propi i una zona de bar. Es poden realitzar reserves amb antelació per telèfon.

Obre de dilluns a dissabte de 08:30 h a 15:30 h. Sota reserva prèvia, obre els diumenges i les nits de dijous, divendres i dissabtes. Obre a l’agost. • Preu mitjà

  26€ - 35€

 • Aforament

  54

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers