Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Can Sala

Preu mitjà 26€ - 35€

Preu menú -

Contacte

Localització

Mariana Pineda, 1

08170

Montornès del Vallès

Vallès Oriental

Aforament 150

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 205_2.jpg

El restaurant Can Sala es troba a la localitat de Montornès, en Barcelona. Aquest restaurant compta amb una cuina elaborada i casolana amb tocs catalans i de mercat que tenen com a resultat una carta plena de plats saborosos i naturals..

Els productes que utilitzen són exclusius de la terra mediterrània i de la millor qualitat. Per això, es poden trobar plats com els calçots, els cargols, l'entrecot a la brasa, la graellada de carn o les seves postres casolanes, com la crema catalana. A més, té un menú de cap de setmana, un menú de calçotada, un menú infantil (que inclou activitats per als petits: passeig en poni, visita a la granja, jocs a la zona infantil i passeig en carro tirat per cavalls), un menú per a grups i menjar per a celíacs.

Aquesta masia restaurant compta amb una terrassa, un aparcament privat per a clients, una zona per a nens i salons privats per a esdeveniments i celebracions. També ofereixen la possibilitat de visitar la granja on es troba el restaurant i realitzar activitats relacionades amb ella. És un lloc ideal tant per a nens com per a famílies senceres.

Obre els caps de setmana i els dies festius de 12:00 h a 18:00 h. Els sopars només estan disponibles sota reserva prèvia per a un mínim de 15 persones. • Preu mitjà

  26€ - 35€

 • Aforament

  150

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers