Guiacat
Restaurant Els Fogons del Xeremell
08470 Ctra. Sant Celoni, km 10'9
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Els Fogons del Xeremell es troba a Vallgorguina, un indret envoltat de paratges naturals situat al bell mig de les muntanyes del Montnegre-Corredor i a pocs km del mar i del Parc Natural del Montseny. És el lloc ideal per gaudir d'un bon esmorzar de forquilla, per recuperar forces després d'una caminada o d'una excursi&o...

El restaurant Els Fogons del Xeremell es troba a Vallgorguina, un indret envoltat de paratges naturals situat al bell mig de les muntanyes del Montnegre-Corredor i a pocs km del mar i del Parc Natural del Montseny. És el lloc ideal per gaudir d'un bon esmorzar de forquilla, per recuperar forces després d'una caminada o d'una excursió en bici tot tornant de la platja o, senzillament, per passar un dia envoltat de la família o els amics.

Al Xeremell els més petits podran veure els animals que conviuen amb nosaltres: ases, cavalls, cabres i gallines. El restaurant ofereix diverses opcions: podreu dinar al menjador o bé a la fresca, a la terrassa. A més a més, si us ve de gust convertir-vos en els xefs de la família podreu fer-vos la carn a les barbacoes del nostre berenador, sense presses i desconnectant de la rutina. Gaudiu de les nostres refrescants amanides, de les brases al punt i de les magnífiques postres, i degusteu les nostres tapes o entrepans. Us hi esperem!!!

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers