Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Els Roures

Preu mitjà 26€ - 36€

Preu menú -

Contacte

Localització

Ctra. Rasos de Peguera, km 4

08618

Castellar del Riu

Berguedà

Aforament 200

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 4140_2.jpg

Els Roures és un restaurant típic de muntanya situat a 1.200 metres d’alçada, al bell mig del Pre-Pirineu. El restaurant està envoltat de boscos i es troba a 10 km dels Rasos de Peguera, a 7 km de Berga i a 6 km de Queralt.

A més, es troben al mateix recinte que els Apartaments Els Roures, uns allotjaments ideals per gaudir del turisme rural i relaxar-se, per descobrir la comarca gràcies a les seves meravelloses rutes.

Aquest restaurant familiar, que compta amb més de 30 anys d’història, es caracteritza per la cuina típica del Berguedà i podreu degustar-hi plats tradicionals, carns a la brasa, guisats i postres casolans elaborats amb productes de primera qualitat.

També ofereix diversos menús, com un menú diari, un menú especial, un menú degustació o un menú de temporada. El restaurant disposa tant de menús adaptats per a celíacs, vegetarians i diabètics com de menús a mida per a grups i per a nens.

Obre de dimecres a diumenge de 08:00 h a 11:30 h i de 13:00 h a 16:00 h. Els divendres i dissabtes obre de 20:30 h a 23:00 h. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon. • Preu mitjà

  26€ - 36€

 • Aforament

  200

 • Fumadors

  Terrassa
 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se