Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant La Masia

Preu mitjà 26€ - 35€

Preu menú 15€

Contacte

Localització

C/ Les Clotes, 28

08189

Sant Quirze Safaja

Vallès Oriental

Aforament 500

Fumadors no

Menjar a domicili

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 1399_1.jpg
 • 1399_2.jpg

Ubicada dins el terme municipal de Sant Quirze Safaja, a les portes del Moianès, a 40 quilòmetres de Barcelona i al punt mig de les comarques d'Osona, el Bages, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental, La Masia Restaurant us espera per atendre-us i aconsellar-vos per a la creació i organització del vostre casament o banquet i que tot s'adapti a la vostra il·lusió.

L'equip de professionals del La Masia Restaurant amb la nostra experiència i la vostra imaginació us proposem un llistat de plats suggestius i ben elaborats, dotats d'un aire actual, amb joc de textures, colors i sabors que satisfaran els paladars més exigents.

La Masia us ofereix la millor cuina, el millor tracte i el servei més acurat perquè tot estigui a l'alçada d'aquest dia tan especial per a vosaltres i fer realitat les vostres il·lusions.

El restaurant obre entre setmana per a sopars de grups, demana-ho al 938660768 o per correu electrònic.

El restaurant La Masia disposa de 4 salons amb capacitats diferents per a poder adaptar-se a les vostres necessitats, a continuació podreu veure les característiques dels nostres salons

La Masia disposa d'amplis jardins que ús permetran gaudir dels aperitius en l'aire lliure, i els nens podran gaudir en tot moment de l'espai i els gronxadors.

Una Barbacoa de llenya, permet que alguns dels nostres plats aconsegueixin el seu màxim esplendor. • Preu mitjà

  26€ - 35€

 • Aforament

  500

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

 • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers