Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
La Reciclària

Preu mitjà -

Preu menú -

Contacte

Localització

Carrer Candi Bayes, 32

08500

Vic

Osona

Aforament -

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 11240_1.jpg

A la localitat de Vic es troba el restaurant La Reciclària, un espai atípic on podreu gaudir de cuina sana i ecològica en un ambient que convida a l'intercanvi d'idees, de coneixements i d'experiències. 

La cuina del restaurant La Reciclària és de proximitat i té molt en compte la relació entre salut i alimentació. Hi podreu anar per esmorzar, dinar i sopar, i hi trobareu diverses propostes gastronòmiques que van des dels sucs verds o els batuts fins a la carn ecològica o els plats per a vegans i vegetarians.

El restaurant la Reciclària és el lloc ideal per anar-hi amb nens ja que disposa d’una cabana a dalt d’un arbre, jocs de taula i llibres de lectura per a tots els gustos de manera que els més petits de la casa s’ho passaran molt bé. A més, hi ha menús i sucs especials per a la canalla.

Si us agrada el bricolatge, podreu gaudir també del taller de bricolatge (obert a tothom) on podreu utilitzar totes les eines disponibles per arreglar qualsevol moble, petit electrodomèstic o joguina. Animeu-vos a reparar els vostres objectes seguint la filosofia del taller: reparar junts per llençar menys.

Per tal de fomentar les interaccions i l’intercanvi, també s’ofereixen classes i tallers de cuina i artesania, conferències de tot tipus, música en viu, documentals i mercats d’intercanvi entre altres activitats.Cuines

Cafeteria

Menjar

Tags

 • Preu mitjà

  -

 • Aforament

  -

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers