Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Les Sureres Montseny

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú 10€

Contacte

Localització

Ctra del Montseny, km 1,4

08460

Santa Maria de Palautordera

Vallès Oriental

Aforament 80

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 7443_1.jpg
 • 7443_2.jpg
 • 7443_3.jpg

Aquest restaurant de Santa Maria de Palautordera es troba situat en un lloc molt tranquil i agradable envoltat pels boscos del Montseny. Les Sureres és un restaurant rústic que es dedica a la cuina casolana on el personal es caracteritza per la seva rapidesa, atenció i amabilitat.

Les Sureres proposa un menú diari que fa les delícies de tothom qui el tasta. Aquest menú, que val 10 euros, varia cada dia i permet escollir entre 6 primers i 6 segons i, a més a més, inclou pa, vi i postres. Perquè us en feu una idea, direm que alguns dels plats més aclamats que el van configurant són: els musclos al vapor i a la marinera, els peus de porc, els ous a la mallorquina, les galtes, les faves a la catalana, l’escudella i els fideus a la marinera. El cap de setmana la proposta és diferent, es canvia el menú pel servei de carta i, cal destacar que, quan n’és temporada s’hi fan unes bones calçotades i carns a la brasa.

Aquelles persones que sigueu curioses de mena o a les quals us agradi fer una mica d’exercici haureu anat a parar al lloc perfecte. Santa Maria de Palautordera ha habilitat 2 rutes en bicicleta i 9 itineraris de passejos i excursions a peu per descobrir el patrimoni cultural de la vila, que està repleta d’elements històrics i artístics. Així mateix, també podreu visitar l’Arboretum; un indret on trobareu exemplars de cadascuna de les 80 espècies llenyoses que hi ha escampades pel massís del Montseny i que té per objectiu donar a conèixer el patrimoni natural de la zona, la qual cosa li ha valgut la catalogació de Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO. • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  80

 • Fumadors

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers