Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Ca l'Ermità

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Ferran 03/10/2018

Tenen una terrassa a l\'exterior. i menjar en aquesta terrassa és una experiència meravellosa ja que té unes vistes molt boniques. Bon servei i bon menjar, preus més que bons. molt recomanat

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Ideal per anar a sopar o menjar una bona cuina casolana i a bon preu

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


És un restaurant molt tranquil on es pot gaudir molt. El menjar és genial i els arrossos els recomano totalment. Té una vista privilegiada

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Magda Serra F. 04/11/2016

I varem estar el mes d'agost, tot molt bo, en especial les carns a la brasa, súper gustoses i amb quantitats justes. En varem sortir molt contents de veritat. El preu molt correcte. A millorar el servei, ja que són una mica lents...

Moltes gràcies per la seva opinió, Magda. Això ens ajuda a millorar. Pel què fa al servei, tots els nostres plats es fan al moment i molts cops sobretot caps de setmana, s'ajunten dos o tres taules grans a la mateixa hora i fa que el servei vaigi una mica més lent del compte. Des de Ca l'Ermità li demanem disculpes i esperem que la pròxima vegada els podem servir millor.

Josep Dausà L 28/09/2016

Les vistes son el millor que tenen. Els plats molt correctes. En destacaria en especial els arròssos. En quan al preu, molt correcte, no t'emportes cap clatellada i això sempre s'ha de agrair.

8 .0
Servei 7   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  

Moltes gràcies per la seva opinió Josep. Això ens ajuda a millorar i a a tirar endavant el restaurant amb il·lusió. Esperem veure'l ben aviat.

Elena Domingo 09/03/2016

Les vistes son impressionants! la localitzacio privilegiada i els finestrals de vidre cap a la plana de vic i el montseny fan que menjarhi sigui un plaer. El menjar molt be qualitat preu vam provar 2 arrossos i la graellada argentina tambe molt bona. Tornarem i el recomanarem.

Moltes gràcies per la seva opinió Elena. Això ens ajuda a millorar i a tirar endavant el restaurant amb il·lusió. Esperem veure-la per aquí ben aviat.

Gran lloc. Té unes vistes genials, i l'arròs i la carn boníssim. Potser podrien ampliar una mica la carta de vins, però el menjar està excepcional i el preu molt bé. Ens vem quedar tips!

Moltes gràcies per la seva opinió Marc. Això ens ajuda a millorar i a tirar endavant el restaurant amb il·lusió. Ens apuntem el tema dels vins. Esperem veure'l ben aviat.