Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Cal Fesol

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Hem dinat en el restaurant de cal fesol 11/08/2017 i hem quedat molt malament, ja que a la carta nomes es pot menjar carn excepte un plat de fesols amb bacalla, per motius d'una malaltia que vaig tenir l'any passat no puc menjar res que tingui pela, tampoc gaire carn, he demanat si em podien coure un tall de peix, ja que tenen un menu de nit que ofereixen ventresca de tonyina i que en tenien per coure, pero m'han dit que no "nomes ho cuinem a la nit ," ???? Ens hem quedt parats la veritat .

1 .0
Servei 1   Menjar 1   Qualitat/Preu 1   Ambient 1  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Sergi Gil (Granollers) 31/10/2013

Aqui hi varem menjar uns fesols amb senglar que realment ens varen sorprendre aquesta mèscla. No us espereu una cuina elaborada. Simplement es una cuina tradicional força ven feta i amb el monòleg dels fesols de Santa Pau. Però ja només per aquest plat que varem probar ja va valer la pena.

7 .0
Servei 7   Menjar 7   Qualitat/Preu 7   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Jordi Comas D. 15/05/2013

Com el seu nom indica, aquí la seva especialitat es el Fesòl de Santa Pau, te la deixen degustar de 3 formes diferents. El local es curiós decorat amb una fesolera al interior. El menjar molt correcte però un xic car. A la canalla els va agradar el lloc.

7 .0
Servei 7   Menjar 7   Qualitat/Preu 6   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 02/06/2010

El menjador és súper curiós, ho tenen decorat de manera única, quan vaig entrar-hi em vaig quedar embobada. Deixant la decoració apart, és un bon restaurant, fan una cuina catalana de mercat, però amb el toc de la zona, jo sóc de barcelona i la cuina no acab de ser la mateixa, em va agradar molt Cal Fesol com a ambient i com a cuina. Suposo que tothom coneix la zona volcànica de la garrotxa, i sinó igualment, quan anèu, menjeu allà!

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 28/01/2010

Sorprenent decoració del menjador, està aconseguit, però a la primera impacte (per a bo). Serveixen molt bé, no tinc cap queixa.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?