Veure comentaris en més idiomes
Ordenar per
Va ser un dinar memorable, restaurant molt petit però molt acollidor, la carn boníssima i el carpacció que varem probar també. Llogaret peculiar i molt especial.
Bin menjar de la terra amb plats curiosos on juguen amb la cuina tradicional amb algun toc de la casa que els fa únics. La zona mereix una visita i si es baixant de fer una excursió molt millor.
S\'agraeix quan torna de fer una bona caminada trobar un lloc com aquest, hem quedat ben servits, els canelons i la vedella guisada, deliciosos en farem propaganda!!!
És un restaurant que està en un indret molt bonic, és petit i molt càlid, el servei és molt bo, amb una atenció personalitzada i tant el menú com la carta està molt bé. Vam tastar la carn de poltre, bona i molt ben cuinada. Us el recomano!!
Està una mica apartat de tot, és tranquil i agradable. Tenen una cuina tradicional però amb tocs moderns, molt particular i bona. El millor de tot és que tenen productes de la terra i això li dona encara més encant.
Aqui i hem menjat una de les millors carns de poltre que mai hem probat. Melosa i súper gustosa. Una joia de plat que ens va fascinar. El local es petit però molt acollidor inclús disposa de una petita botiga just a la entrada on venen productes de la zona. Tot un petit descobriment.