Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant El Roquet

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Hi he anat diverses vegades, reunions familiars, sopars del cole.... però en plan parella jo no hi torno. Es van passar tres pobles amb el menjar i el servei, el que tenia que ser un dinar normal un diumenge va resultar ser un anar i venir de plats mal fets cap a la cuina. Carn crua, crua de sagnar i crua amb fred de nevera, les postres..... la sindria ni la vaig tastar, podrida amb una pudor vomitiva, la retornen a cuina i m'ho canvien per meló, meló insípid i verd. Han baixat la qualitat i es nota, volen tenir moltes taules i tenen el mateix personal que no dóna l'abast. A veure, que agafar un bistec de la nevera i posar-lo en un plat sense passar per la planxa és una cagada bestial, portar síndria en mal estat és ja un delicte vers la salut. Aixó sí, consti que vaig pagar en efectiu amb diners que no eren podrits, bruts ni crusos. L'ambient.... masses crits i soroll a la sala. Taules molt apretades. Molta gent i poc espai.

2 .0
Servei 3   Menjar 1   Qualitat/Preu 1   Ambient 3  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Un dels pitjors antres on hem tingut la dissort d'anar a parar. Servei inexistent, habitacions brutes i deixades. A la nit, crits de gent que sortia del restaurant i ningú per ocupar-se del descans dels hostes. Al matí, més d'una hora esperant i ningú a recepció (i eren les 10 del matí), ni tan sols ens van servir l'esmorzar. El cuiner, que tampoc no tenia claus, va arribar amb la música a tot drap i les finestres del cotxe baixades. La mateix gent del poble ens va dir que ja els havien marxat un munt de clients emprenyats. Vaja, un lloc lamentable. Sorprèn que amb els temps que corren hi hagi gent tan poc professional. L'oferta és prou àmplia a Tavèrnoles i voltants, així doncs una recomanació: eviteu aquest lloc.

1 .0
Servei 1   Menjar 1   Qualitat/Preu 1   Ambient 1  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 03/07/2012

a l'estiu i vaig tot sobint. Tenen una piscina amb una gran area de gespa i un bar amb porxo que fa que les tardes d'estiu es portin millor. El menú diari no esta gens malament. I el millor de tot a 5 minuts de vic però tranquil en plè mig del bosc. Crec que també tenen habitacions.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 12/10/2011

És un restaurant i hostal econòmic, de cuina casolana. El menjar és bo i el tracte del servei és molt amable i dedicat al client. La única cosa que els falla és que falta una mica de netedat als lavabos. Per la resta, tot molt bé. I l'entorn és molt maco i agradable!

6 .3
Servei 6   Menjar 6   Qualitat/Preu 7   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 28/04/2011

Bones. Es un restaurant que per el que fan pagar, val molt la pena. Bon menjar i el servei molt trempats.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?