Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

La Fageda

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Pere Ger 10/12/2012

Anavem tard, sortiem de la danesa d'en Jordà i ja creiem que no dinariem. Passant per la carretera varem veure el cartell i varem entrar. Desde fora sembla un càmping, però un cop hi entres la sorpresa es Majúscula. Un menjador de fusta preciós amb unes finestres de vidre immenses que sembla ven be que estigui enmig del bosc. I el menjar boníssim. Bona presentació, plats grans com a mi m'agrada i sobretot coalitzada del producte. Sens dubte un encert.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 20/07/2011

després d'una bonica escursió amb carruatge per la fageda d'en Jordà varem preguntar on ens podiem deixar caure per fer un bon dinar a un mòdic preu. Una dona de Santa Pau ens va recomenar aquest restaurant. Al principi al veure que era un càmping varem desconfiar una mica però despres senzillament ens va sorpendre. Varem menjar uns fesols amb botifarra esparrecada boníssims. La meva dona en va sortir encantada i realment és molt maco el restaurant. Tot fet de vidre i fusta. Un bon lloc en deixar-se caure alhora de menjar-hi bé.

8 .0
Servei 7   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 11/07/2011

Preu qualitat excepcional.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 10/11/2010

De plats força tradicionals però de productes increïbles, la cuina volcànica és BRUTAL, el restaurant és molt guapo i acollidor.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?