Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Jou Vell

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Anònim 25/05/2011

Fan publicitat enganyosa. El menjar del buffet no és gran cosa, la meitat està rescalfat i la meitat ´no són gaire de bona qualitat. El personal no està malament però el servei que ofereixen els propietaris és pèssim. L'última vegada que hi vaig anar, el propietari cridava i donava cops al mostrador amb uns clients al davant. No li recomano a ningú

2 .3
Servei 2   Menjar 3   Qualitat/Preu 2   Ambient 2  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 03/06/2010

Per 4 duros pots menjar el que vulguis, tenen un buffet bastant àmpli però si que té raó l'ACB en que no tot és de gaire qualitat. Tot i així no està gens malament, segueix sortint MOLT a comte. L'ambient rústic fa que tot sigui molt familiar, a mi em sembla molt bé.

6 .5
Servei 6   Menjar 6   Qualitat/Preu 7   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 11/02/2010

El Jou vell és un bon lloc per anar a fer calçotades, potser el més famòs de la zona, i això ha fet que perdi una mica la qualitat. L'última vegada que hi vam anar els calçots eren reescalfats i aixefats, per lo que la meitat es trencaven i no es podien menjar. A la salsa se'ls va anar la mà amb el vinagre... Tot i això eren força bons. El buffet lliure enganya molt. Hi ha coses per triar però de no gaire qualitat. Tots els segons plats carregats de salses. Els postres la veritat és que molt bé. Molta varietat, coques, galetes, flams, cremes, pastissos, fruita, gelats... de tot. Els amants del dolç guardeu un forat pels postres! És un bon lloc per 10 euros que val el menú, però no més!

6 .3
Servei 6   Menjar 7   Qualitat/Preu 5   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?