Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant L'Ou D'Or

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Anònim 20/08/2010

És un lloc acollidor, amb un menú qualitat-preu excel·lent. Però això sí, anar sense presses, ja que el personal és lent de cuidado. Estan netejant abans taules buides sense ús que no agafant nota dels postres a la gent que s'espera, per exemple... En fi, compteu en estar un parell d'hores com a mínim, encara que menjareu bé.

7 .0
Servei 4   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 11/02/2010

L'ou d'or, o la truiteria com n'hi diem els figuerencs, és un restaurant típic, sobretot quan es va en grup. Malgrat això els grups són tractats molt malament. El servei és pèssim. Poc eficient i menys agradable. Fan un menú que està força bé, varietat de coses a triar, i és clar l'especialitat de la casa: les truites. Però pel simple fet de ser grup cobren 3 euros més a cadascú... Però el bo del cas és que els grups no són tractats amb més atenció, al contrari, s'han d'esperar molt més que la resta de comensals... Si aneu en grup, penseu-vos-ho bé. L'última vegada que hi vaig anar, teniem taula a les 9.30, vam sentar-nos una hora tard i vam sortir d'allà a la 1, i res de sobretaula... va ser retras del servei!

4 .5
Servei 3   Menjar 5   Qualitat/Preu 6   Ambient 4  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 10/02/2010

Tenen un menú boníssim i barat, uns 12€, crec que és la millor opció, perquè la carta està completa però és algo cara. De tant en tant no està malament passar-s'hi.

5 .8
Servei 5   Menjar 6   Qualitat/Preu 6   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 16/01/2010

És un restaurant recomanable si s'ha de fer algún menjar en grup (petit millor), i sobretot si s'elegeix el menú, ja que la carta puja els preus massa, en la meva opinió, respecte a la qualitat del menjar. Tot i així per sort tenen una bona varietat dins el menú, i esclar en la carta. Millor que cadascú provi per si mateix.

5 .8
Servei 6   Menjar 6   Qualitat/Preu 5   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?