Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Les Terrasses (Hotel Porta d'Alella)

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Mario Álvarez. 10/08/2015

Bon hotel, una mica complicat de trobar, cuina molt correcte, servei un xic lent. El millor de tot sens dubte la seva ubicació. Et deixa sense alè.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Núria Campero 26/07/2014

Vaig veure un descompte per internet i no vaig dubtar en agafar-lo, les crítiques el deixaven força bé, i no enganyen pas. El restaurant té una localització excel·lent ja que et sents amb motla tranquilitat quan ets allà. El servei era amable i atent. Pel que fa al menjar, estava tot deliciós, sobretot el carpaccio de tonyina... mai n'havia provar un de tan bo! Ho recomano

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Glòria Pena 24/07/2014

M'ha encantat. El lloc és tranquil i relaxant, i més si vas a sopar. Vam menjar uns quants entrants i després plats principals i ens va sortir a un preu assequible, no era gens car per la seva qualitat i per l'ambientació del lloc. El servei molt agradable i atent. Ho recomano.

6 .8
Servei 7   Menjar 7   Qualitat/Preu 6   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Jordi font D. (Sant Cugat) 03/12/2013

Varem estar allotjats en aquest hotel amb la dona i ens va agradar molt, te una piscina realment fantàstica per el estiu. Te vinyes relativament aprop que li donen un encant especial. No varem menjar allà així que no puc opinar al respecte.

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 7   Ambient 9  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Josep Tordable (Montgat) 15/05/2013

Bon Restaurant el que disposa aquest hotel. Bona carta de vins. Recomano en especial el confit d'anec. Ambient molt romàntic a les nits d'estiu.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 26/10/2010

Mooolt guapo, a la terrassa hi ha unes vistes que enamoren, el menjar també és genial, he viscut molts anys a la cerdanya i estic acostumat a la cuina francesa, i aquest restaurant em va semblar perfecte, una barreja de les dues cuines ben trobada. Els postres mereixen un premi, són brutals, innovadors, gustosos...i de una diversitat que costa de trobar.

8 .0
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 7   Ambient 9  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 26/06/2010

Sóc una mica fi en quant a restaurants, i aquest em va semblr una genialitat, molt bon tracte el que vaig rebre, en tot moment atents a les taules. L'altra cosa que em va enganxar més va ser la seva localització i totes les vistes que això representa, una passada, a més que el restaurant en sí ja és molt agradable a la vista.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 20/06/2010

La situació en sí ja és impressionant, a dalt d'un turó amb totes les vistes de la vall per davant; el hotel i restaurant és també maquíssim, luxós, modern, atractiu... jo encara al·lucino. Com és lògic en un lloc així, el servei professional, l'ambient treballat al detall i un menjar per caure de cul a terra, em va encantar. L'especialitat global és l'ànec, el fan de diverses maneres i totes molt bones, de fet hi vam anar en part per les recomanacions d'un amic sobre la seva forma de preparar-los.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?