Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Little Italy (Vic)

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


No ens a agradat gents les pizzes.Res a veure a com les fan a italia gruixudes cuites set trencaven ..molt dolentes la veritat hem quedat desebuts.Apart que un dimecres de la semana pasada vaig anar amb un amic a les 10:45 per menja pizza i em va sorti la secretaria que aten i el forner pizzero i em van di que no els i quedava massa.Vaig anar a una maquina dispensadora a agafarme patates i un monster devan la uni i a les 10:52 ja tencaven y marxaven cap amunt els 3 treballadors de la pizzeria aquesta, i almenys vaig pensat passati avui almenys i les proves ...pero res dolentes i cares deu nido com la gent no enten ahh i a sobre tenien les motos engegades dintre el local aquell dia al antro aquell

1 .3
Servei 1   Menjar 1   Qualitat/Preu 2   Ambient 1  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 29/12/2013

Unes pizzes italianes molt bones i un servei notable en general.

9 .0
Servei 8   Menjar 10   Qualitat/Preu 9   Ambient 9  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Joan Comas 17/01/2013

Sens dubtes les millors pizzes per emportar d'Osona. Bon producte i fetes a un forn autèntic de llenya. Però he de dir que últimament s'equivoquen molt a l'hora de agafar-te el pedido. Es el segon cop que em passa que arribo a casa i veig que les pizzes no son lesmquenhavia demanat. Espero que prenguin nota.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 04/03/2011

Està molt ben situada, just davant la universitat de Vic, i com que els menús estan molt bé, la qualitat de les pizzes és molt bona i a més t'ho porten al domicili crec que tindrà molt d'exit entre els estudiants! Jo ja ho he probat i vaig quedar molt contenta, a més si dius que vens de guiacat et fan descompte!

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?