Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Mas El Sunyer

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Jordi Compte A. 11/06/2013

La varem trobar buscant restaurants Per la zona, ja que varem passar uns dies entre Camprodon i La zona de Oix i Beget. El dinar ens va agradar molt. Bon ambient el que es respira allà, crec que són dos famílies les que porten la casa, davant la casa tenen una era per aparcar els cotxes i tenen lloc on jugar els nens. Lent on es immillorable. Ens va sorprendre la qualitat del menjar. Cuina molt sana.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anna Català G. 27/12/2012

Varem estar-hi fa un temps. S'agraeix que en guies com aquest recomanin llocs com aquest. Cuina tradicional amb un toc de sofisticació amb un toc creatiu que ens va encantar. I varem estar molt a gust amb la familia, varem fer una excursió a cavall que ens ho varem passar pipa tots. Hi tornarem.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Albert C( Barcelona) 01/08/2012

Casa en un entorn privilegiat. La seva cuina es espectacular, nosaltres i varem estar fa un temps i ens va encantar. Et fan sentir realment com a casa. 100% recomanable una visita al poble de Beget que esta a uns 2 km de la casa. L'únic però que i varem trobar, va ser el camí de pujada fins la casa, no estava en massa bon estat i varem tocar m el cotxe a terra. Per tot el demés molt bé.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 21/02/2012

La situació excel.lent, des de l'era unes vistes magnifiques. El menjar molt i molt bo. Ideal per families amb criatures, on la mainada pot jugar als exterirors mentres els pares dinem. Repetirem sens dubte.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 15/12/2010

Unes vistes més que impressionants, molt ben situat i cuida't. M'agradaría destacar el fet que sigui tan maco, a mi és el que em va enamorar. El menjar esclar també és genial, molt menjar gustós, d'aquells plats que es nota que fan servir bon producte però això repercuteix en el preu.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?