Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Catòlics

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú 10.9€

Contacte

Localització

Crivillers, 7 - 1er pis

17800

Olot

Garrotxa

Aforament 90

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 7454_1.jpg
 • 7454_2.jpg
 • 7454_3.jpg

El restaurant Catòlics neix de la iniciativa de dos joves olotins formats a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Sant Narcís, a Girona. Es troba situat en un centre cultural de més de 150 anys d’antiguitat i treballa per oferir una cuina moderna i innovadora.

Un dels principals objectius de Catòlics és que els ingredients que utilitza ¬—i que són la base dels seus plats¬— siguin d’una qualitat excel·lent; és per això que fa una clara aposta pels productes de la terra i pels productes de temporada i de mercat. Així mateix, el punt de partida dels plats que presenta aquest restaurant són les receptes tradicionals catalanes, que modifica lleugerament per portar-les un punt més enllà i allunyar-les d’allò convencional, però, això sí, sense deixar que perdin la seva essència.

L’interior del restaurant té molt d’encant i configura un espai agradable on tot està cuidat fins al més mínim detall; des de la decoració del local fins a la presentació dels plats que se serveixen al comensal. A Catòlics són plenament conscients que tothom té necessitats diferents tant pel que fa al pressupost com pel que fa a les funcions de l’àpat que s’hi vol anar a fer; és per això que ha creat i confeccionat les seves cartes i menús de manera que hi hagi propostes assequibles per a totes les butxaques i adients per a totes les ocasions. És interessant mencionar que tots els vins de la carta pertanyen a alguna Denominació d’Origen nacional, entre les quals trobem la del vi de la casa, que pertany a la D.O. Empordà.

Per últim, cal destacar un avantatge de Catòlics que el diferencia de la resta de restaurants, i és que el fet de trobar-se en un centre cultural implica que allà mateix hi hagi sales on s’organitzen tot tipus d’activitats, algunes de les quals es realitzen regularment, com per exemple cursos de teatre, ioga o dansa del ventre. • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  90

 • Fumadors

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers