Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Solius

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú -

Contacte

Localització

Ctra. Sant Feliu de Guíxols, km 27

17246

Santa Cristina d'Aro

Baix Empordà

Aforament 300

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 4040_1.jpg

El restaurant Solius es troba al cor de la Costa Brava, a Santa Cristina d’Aro, i el 2012 va tenir un canvi de direcció que el va dur a ser un restaurant d’ambient més familiar i a inspirar els seus plats en la cuina tradicional catalana.

Aquí es poden trobar bones carns a la brasa, guisats i uns complets esmorzars de forquilla per als que tinguin ganes de començar el dia amb força. Entre els seus plats es poden destacar alguns com els canelons, l’arròs amb llamàntol o el xai.

A Solius ofereixen un menú de dies feiners en què es pot escollir entre 7 primers, 7 segons i un assortiment de postres. També disposa d’un menú de cap de setmana que comença amb un pica-pica abundant, va seguit de 10 segons per escollir i remata amb un assortiment de postres al final.

El restaurant està preparat per a rebre grups que venen a celebrar grans ocasions familiars, amb els amics i esdeveniments d’empresa i per a aquestes ocasions prepara uns bons banquets. Fan un preu especial per a grups d’excursionistes que hagin fet reserva prèvia.

També disposa d’una zona per a nens i d’un ampli aparcament per a autocars.

Obre cada dia per a esmorzar, de 06:00 h a 11:30 h, per a dinar, de 13:00 h a 16:00 H, i per a sopar, de 21:00 h a 22:30 h. Es poden realitzar reserves amb antelació. • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  300

 • Fumadors

  A la terrassa
 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers