Guiacat
Restaurant L'Hort Del Rector
17121 Ctra. Madremanya Monells, c/ Esglesia 2
26€ - 35€
Precio medio
-
Precio menú
NO
Comida a domicilio
NO
Comida para llevar
Actualmente cerrado.L’Hort del Rector es troba situat a Monells, una vila medieval de gran interès històric ubicada en un entorn idíl·lic entre l’Empordà i la Costa Brava.Aquest restaurant és especialista en bacallà, així que tots els amants d’aquest peix ja podeu anar-vos pr...

Actualmente cerrado.
L’Hort del Rector es troba situat a Monells, una vila medieval de gran interès històric ubicada en un entorn idíl·lic entre l’Empordà i la Costa Brava.


Aquest restaurant és especialista en bacallà, així que tots els amants d’aquest peix ja podeu anar-vos preparant perquè no sabreu pas per quins plats decidir-vos. Així mateix, l’Hort del rector ha confeccionat un menú degustació format pels millors plats de bacallà del restaurant amb el qual podreu delectar-vos menjant aquest peix de mil-i-una maneres diferents. De tota manera, els qui no sigueu afeccionats al bacallà no cal que patiu perquè també hi ha una part de la carta reservada per a vosaltres. Cal destacar també que el restaurant disposa d’un menú de dies feiners variat, sa i equilibrat que inclou pa, vi i aigua i que canvia cada dia perquè tots els qui van a dinar-hi regularment puguin fer una dieta saludable.

L’Hort del Rector és un molt bon lloc per organitzar celebracions i, val a dir que, si us decidiu per fer-la en aquest fantàstic lloc és interessant saber que el restaurant us ajudarà en tot el que sigui possible, al mateix temps que us donarà carta blanca per escollir el menú i la decoració. En motiu de les celebracions l’Hort del Rector s’ofereix, fins i tot, a obrir les portes algun dia en què normalment hauria d’estar tancat. Per últim, és interessant mencionar que també ofereix als clients la possibilitat de regalar menús amb targetes regal que ha creat per aquest tipus d’ocasions i que el mateix restaurant s’encarrega d’enviar a casa de l’afortunat destinatari.

Leer más
Otros restaurantes cercanos