Guiacat
Alma Mater
43361 Carretera T-702 km 13 (Entre Escaladei i la Vilella Alta)
50€ - €
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Alma Mater es troba al Priorat, a La Morera de Montsant. Aquest és el restaurant de l'hotel Terra Dominicata i ocupa una antiga masia que formava part d'una finca de cultiu dels monjos cartoixans del monasteri d'Escaladei on cultivaven oliveres i vinyes. Aquest restaurant, que està situat a un antic monasteri ...

El restaurant Alma Mater es troba al Priorat, a La Morera de Montsant. Aquest és el restaurant de l'hotel Terra Dominicata i ocupa una antiga masia que formava part d'una finca de cultiu dels monjos cartoixans del monasteri d'Escaladei on cultivaven oliveres i vinyes.

Aquest restaurant, que està situat a un antic monasteri del s.XII als peus de la Serra del Montsant, ofereix una cuina mediterrània amb un toc tradicional i avantguardista que permet descobrir el Priorat a través de les seves elaboracions.

A més de comptar amb els millors productes locals, està envoltat de paisatges meravellosos amb una gran riquesa cultural i històrica. També tenen una carta de vins amb una gran varietat de més de 300 vins del Priorat i del Montseny.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers