Guiacat
Bar Ca l'Arcadi
17121 Plaça Jaume I, 14
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El bar Ca l’Arcadi s’ubica al poble de Monells, situat a la comarca del Baix Empordà i que es construeix al voltant d’un antic castell. Per això la seva decoració és rústica i té una terrassa sota uns arcs que mostren les vistes del poble i de la comarca. En estar situa...

Actualment tancat.

El bar Ca l’Arcadi s’ubica al poble de Monells, situat a la comarca del Baix Empordà i que es construeix al voltant d’un antic castell. Per això la seva decoració és rústica i té una terrassa sota uns arcs que mostren les vistes del poble i de la comarca. En estar situat a la Plaça Major del poble, permet gaudir d’un passeig previ pels encantadors carrers del municipi de Monells.

Aquest restaurant combina els elements de la cuina tradicional catalana i els elements rústics amb la cura i l’estil de la millor gastronomia de la terra. Per això, serveix menjar de la terra acompanyat dels millors vins en una bona relació de qualitat i preu.

Compten a la seva carta amb plats típics de la terra com la carn a la brasa, els canelons casolans, els peus de porc, la vedella amb bolets o els embotits variats. També disposen de menú diari, menú per a nens, menú per a grups i menjar per a celíacs.

L'establiment compta amb una zona de joc per a nens i una terrassa per a poder menjar a la fresca. S'accepten reserves amb antelació.

Obre tots els dies, excepte els dimarts que està tancat, de 08:00 h a 16:00 h i els caps de setmana de 09:00 h a 17:00 h. Obert a l'agost.

Llegir més
Altres restaurants propers