Guiacat
Amici Miei - Taverna Italiana
08500 Plaça de l'escola, 3
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Itàlia és un país amb mil colors i mil sabors. Els cime di rapa de la Puglia, els cannoli sicilians, els supplì romans, el caciucco de la Toscana o els pizzoccheri de Valtellina són només algunes de les moltes, moltes tradicions culinàries poc conegudes fora del territori ita...

Itàlia és un país amb mil colors i mil sabors. Els cime di rapa de la Puglia, els cannoli sicilians, els supplì romans, el caciucco de la Toscana o els pizzoccheri de Valtellina són només algunes de les moltes, moltes tradicions culinàries poc conegudes fora del territori italià. Una varietat tan gran mereix ser aprofundida i coneguda, per això volem introduir un itinerari gastronòmic del territori italià.

El restaurant Amici Miei, ubicat a Vic, presenta cada setmana una nova regió i il·lustrem les principals característiques de la seva cultura culinària: qualitat, colors i sabors. Una breu descripció d'aquests valors s’acompanya, per descomptat, d'una degustació i cada setmana, al costat dels més famosos plats italians en general, proposem algunes especialitats de la regió en qüestió.

Compta amb un menú diari de 12 €, un menú de cap de setmana de 16 € i un menú de sopar de 16 €. A més a més, té també un menú per a grups i un menú per a nens.

Es poden realitzar reserves prèvies per correu electrònic o per telèfon.

Dimarts i dimecres tancat. Obre de 13:30 h a 15:30 h els dilluns, de 20:30 h a 23:00 h els dijous i de 13:30 h a 15:30 h i de 20:30 h a 23:00 h els divendres, dissabtes i diumenges.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers