Guiacat
Restaurant Cal Carreter
17118 Cases noves, 13
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. Cal Carreter és un restaurant que es troba a Sant Sadurní de l'Heura, en el Baix Empordà. Aquí podràs degustar una excel·lent cuina casolana tradicional catalana i de mercat. L'especialitat del restaurant són els caragols amb tomàquet i allioli i durant la temporada de...

Actualment tancat.

Cal Carreter és un restaurant que es troba a Sant Sadurní de l'Heura, en el Baix Empordà. Aquí podràs degustar una excel·lent cuina casolana tradicional catalana i de mercat.

L'especialitat del restaurant són els caragols amb tomàquet i allioli i durant la temporada de caça també es serveix porc senglar com a plat estrella. Encara que a més de la seva variada carta (disponible en anglès), compta amb un menú diari de 13 €, un menú diari de 20 € i un menú diari de 23 € (depenent dels plats i productes que vulguis triar). També disposa de menú per a nens, menú per a grups i menjar per a celíacs.

Té un aparcament privat, una terrassa i una zona per a nens. Té també salons privats per a petites celebracions o reunions per a grups i guarda-roba i està habilitat per a persones minusvàlides.

Dilluns tancat. Obre la resta de la setmana de 09:00 h a 12:00 h per als esmorzars, de 13:00 h a 16:00 h per als dinars i de 20:00 h a 23:00 h per als sopars.

Es poden realitzar reserves prèvies per correu electrònic o per telèfon. Obert a l'agost.

Llegir més
Altres restaurants propers