Guiacat
Restaurant Can Varoca
17741 Plaça Major, 2
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant CAN VAROCA ha nascut aquest 2016 per seduir tot tipus de paladars. Ubicat a la plaça del bonic poble de Cistella, es troba situat al cor de l’Empordà, on l’entorn convida a caminar després de menjar amb unes imponents vistes cap al Canigó i el Golf de Roses. El restaurant ofereix cuina mediterr...

El restaurant CAN VAROCA ha nascut aquest 2016 per seduir tot tipus de paladars. Ubicat a la plaça del bonic poble de Cistella, es troba situat al cor de l’Empordà, on l’entorn convida a caminar després de menjar amb unes imponents vistes cap al Canigó i el Golf de Roses.

El restaurant ofereix cuina mediterrània que recull els aromes i sensacions de la terra Empordanesa amb productes autòctons frescos, variats i saludables per gaudir del plaer de menjar a un preu molt competitiu.

Disposen de menú diari i menús per a diferents grups. Les seves especialitats són els arrossos de tot tipus, i també les postres artesanals per degustar en els diferents racons d’un restaurant remodelat i encabit en arquitectura i pedra empordanesa.

Llegir més
Altres restaurants propers