Guiacat
Cau Faluga
08560 Ctra. de Manlleu a la Gleva, km 21
40€ - 50€
Preu mitjà
22.5€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cau faluga restaurant, ubicat a la antiga residencia de l’artista Santiago Rusiñol dins el recinte de la Colònia Rusiñol.Aquest restaurant, que pren el nom de la casa on està ubicat, ocupa un entorn impregnat d’història. S’ha apostat per crear-hi uns espais amb encant que permetin gaudir de tots ...

Cau faluga restaurant, ubicat a la antiga residencia de l’artista Santiago Rusiñol dins el recinte de la Colònia Rusiñol.

Aquest restaurant, que pren el nom de la casa on està ubicat, ocupa un entorn impregnat d’història. S’ha apostat per crear-hi uns espais amb encant que permetin gaudir de tots els sentits i que generin una estada amb el màxim confort i transmetin la sensació que el temps s’ha aturat.

Els germans Abel i Jacint Soler proposen una cuina tradicional amb petits tocs imaginatius i amb especial interès per utilitzar productes molt ben seleccionats i de temporada, com són les hortalisses de cultiu propi, la vedella criada a Manlleu, els làctics artesans o, entre altres, els olis i els vins de denominacions d’origen properes, i tot això per a crear uns àpats exquisits combinats amb un servei acurat però familiar.

Especial protagonisme prenen les postres, que com a part final de l’àpat és important que deixin grans sensacions ; i per això es preparen d’una manera molt elaborada tan a la cuina com al menjador.

S’ha considerat fonamental que els clients puguin veure com es treballa per elaborar els diferents plats, per això, alguns d’ells es preparen en directe i la cuina és visible i pot ser visitada per tothom.

Llegir més
Cuines
Menjar
Tags

 

Altres restaurants propers