Guiacat
La Cisterna
17820 Av. Paissos catalans, 36
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Cisterna és un restaurant directe i amb caràcter que parla amb orgull dels quatre pilars que la fonamenten: cuina catalana posada al dia; productes d’òptima qualitat i de l’entorn del restaurant; comoditat, tracte familiar i agradable, i uns vins i licors excel·lents. Tots aquests aspectes conflueixen en...

La Cisterna és un restaurant directe i amb caràcter que parla amb orgull dels quatre pilars que la fonamenten: cuina catalana posada al dia; productes d’òptima qualitat i de l’entorn del restaurant; comoditat, tracte familiar i agradable, i uns vins i licors excel·lents. Tots aquests aspectes conflueixen en la cuina imaginativa i creativa d’aquest restaurant que es preocupa profundament per oferir el millor de si als seus clients. Tant és així que a part dels menús de què disposa i que manté invariables durant tot l’any, també ofereix al client la possibilitat d’escollir algun plat de la seva carta de temporada, que va canviant adaptant-se als productes propis de cada estació, cosa que li permet mantenir-se fidel a la frescor i a la qualitat dels ingredients.

La Cisterna rep aquest nom per l’espai en què avui dia es troba el seu celler, que com podreu imaginar està situat en una antiga cisterna de recollida d’aigües pluvials, actualment condicionada per mantenir en perfecte estat les més de 200 referències entre vi i espumós  de què disposa el restaurant. Val a dir que entre aquestes referències hi trobem representacions de gairebé totes les denominacions d’origen catalanes i de les més importants i representatives de la geografia espanyola, sense, per descomptat, deixar de banda la bona oferta de licors i destil·lats.

Aquest restaurant és un lloc actiu i amb inquietuds que forma part del Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany, concebut principalment per a defensar els productes i productors d’àmbit comarcal que es dediquen a la producció de productes ecològics i/o artesanals. Així mateix, també és membre del grup d’establiments adherits a la Marca Cuina Catalana, compromesos a treballar a favor de la promoció i difusió del patrimoni culinari català.

Llegir més
Menjar

 

Tags