Guiacat
DOP Restaurante
8021 Via Augusta, 201
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El Restaurant DOP es troba a la Via Augusta de Barcelona i ofereix tapes i plats basats en la cuina nacional i internacional amb pinzellades de creativitat i modernitat. El restaurant disposa d'una variada carta, menú de migdia i menú degustació, de manera que els clients puguin triar els plats que més s'adaptin als seu...

El Restaurant DOP es troba a la Via Augusta de Barcelona i ofereix tapes i plats basats en la cuina nacional i internacional amb pinzellades de creativitat i modernitat.

El restaurant disposa d'una variada carta, menú de migdia i menú degustació, de manera que els clients puguin triar els plats que més s'adaptin als seus gustos. Entre els plats de la carta podrem trobar arròs caldós de llamàntol nacional, foie a la planxa, ceba caramel·litzada i poma àcida o tataki de tonyina amb salsa de soja, sèsam i gelat de Wasabi.

Els clients poden gaudir de la cuina a la vista, on es poden apropar a mirar com s'elaboren els plats o seure a la barra per degustar les delicioses tapes.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags