Guiacat
El Sol d'Osor
17161 Passeig de la Piscina, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant El Sol d'Osor es troba a Osor, Girona. Aquest restaurant és gestionat pels mateixos amos del restaurant La Taverna del Subirà. Així, en El Sol d'Osor, que està situat al càmping i a la piscina municipal del poble, es pot veure la filosofia que els caracteritza: un tracte casolà i productes de ...

El restaurant El Sol d'Osor es troba a Osor, Girona. Aquest restaurant és gestionat pels mateixos amos del restaurant La Taverna del Subirà. Així, en El Sol d'Osor, que està situat al càmping i a la piscina municipal del poble, es pot veure la filosofia que els caracteritza: un tracte casolà i productes de proximitat de la millor qualitat.

En aquest bar restaurant es caracteritzen per una cuina catalana especialitzada en tapes. Però també es poden trobar altres especialitats com el peix fresc, la carn a la brasa, els arrossos i el bacallà. També disposen d'un menú diari, un menú per a nens i un menú per a grups.

L'establiment té una terrassa, una zona per a nens i espectacles i música en directe. A més, compta amb una piscina i diferents activitats complementàries.

A l'estiu, obre cada dia. La resta de l'any obre de divendres a diumenge.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers