Guiacat
La Fageda
17800 Ctra. Olot a Santa Pau, km 3,8
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Fageda Restaurant es troba al cor de la zona volcànica de la Garrotxa, envoltat per la Fageda d’en Jordà. Aquest restaurant és un indret únic ideal tant per a reunions familiars o de grups d’amics com per a parelles.  El restaurant disposa d’una gran sala interior amb capacitat per a 90 persone...

La Fageda Restaurant es troba al cor de la zona volcànica de la Garrotxa, envoltat per la Fageda d’en Jordà. Aquest restaurant és un indret únic ideal tant per a reunions familiars o de grups d’amics com per a parelles. 

El restaurant disposa d’una gran sala interior amb capacitat per a 90 persones i un porxo exterior amb capacitat per a 70 persones on els clients podran degustar els nostres plats gaudint de la bellesa del paisatge de la Fageda d’en Jordà.

La Fageda Restaurant ofereix una cuina de mercat tradicional en la qual els productes de la terra en són els protagonistes. A la carta hi trobarem  des d’una gran varietat de plats típics de la zona com els fesols de Santa Pau, els embotits o els peus de porc, fins a plats més creatius i innovadors o carns a la brasa. 

Tots els plats de la carta i dels menús estan marcats per al·lergènics (celíacs, ous, llet...). 

 
Llegir més
Altres restaurants propers