Guiacat
Hotel Restaurant Spa Mas Ses Vinyes
17255 Carrer Ses Vinyes
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Al cor de la Costa Brava, dins del nucli urbà de Begur i envoltat de boscos de pins i alzines, es troba l’Hotel Restaurant & Spa Mas Ses Vinyes. Aquest Hotel Restaurant es troba en una zona residencial amb vistes al mar Mediterrani on la tranquil·litat i el descans estan assegurats. La base de la cuina del restaurant Mas Se...

Al cor de la Costa Brava, dins del nucli urbà de Begur i envoltat de boscos de pins i alzines, es troba l’Hotel Restaurant & Spa Mas Ses Vinyes. Aquest Hotel Restaurant es troba en una zona residencial amb vistes al mar Mediterrani on la tranquil·litat i el descans estan assegurats.

La base de la cuina del restaurant Mas Ses Vinyes és la combinació de la cuina mediterrània i la cuina empordanesa amb pinzellades de cuina d’autor. A més, per tal que els clients puguin gaudir dels productes de la terra, els plats de la carta s’elaboren amb productes de proximitat de primera qualitat. Dins de la carta hi ha plats que s’adapten a les necessitats de tots els clients i hi trobareu plats dietètics, vegetarians i aptes per a celíacs.

El restaurant disposa d’una terrassa i un jardí amb vistes panoràmiques increïbles on sopar a l’aire lliure degustant els plats del nostre xef es converteix en tot un luxe.

Llegir més
Altres restaurants propers