Guiacat
Restaurant La Barricona
17500 Ctra. de Sant Joan, km 3.6
5€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Barricona és una casa de menjars, com les d’abans. Un petit projecte cooperatiu que mica a mica i amb molt d’esforç s’ha fet un lloc al mapa gastronòmic, restaurador i cooperatiu del Ripollès. Cuina típica catalana amb productes de la terra, i de temporada salpebrada amb omnipresent opci&oacut...

La Barricona és una casa de menjars, com les d’abans. Un petit projecte cooperatiu que mica a mica i amb molt d’esforç s’ha fet un lloc al mapa gastronòmic, restaurador i cooperatiu del Ripollès. Cuina típica catalana amb productes de la terra, i de temporada salpebrada amb omnipresent opció vegetariana, feta i elaborada amb cura des d’una altra opció, gestió i visió de la restauració.

La cuina és com la de l’àvia, de xup-xup i de qualitat però amb l’afegit extra que resulta de la barreja de les noves tendències i d’una cuina popular internacional però sempre, aixó si, mantenint com a eix vertebrador dels nostres menús l’esperit de la cuina tradicional catalana. Els caps de setmana i els festius intersetmanals tenim carta itinerant. Creada i elaborada en funció de la temporada i el mercat, així com plats del dia que la complementen i un menú bàsic.

De nit fem pissarrades. Les pissarrades són un tast. Són tastets. Una barreja de colors i de sabors. I també de textures. Les pissarrades són tapes. Uns mata-cucs. Un pica-pica. Un mós, una mossada i un mossec. Una pissarrada és un entreteniment amb el que degustar, gaudir i compartir. Elaborem a diari unes quinze pissarrades en funció del mercat, la inspiració i la temporada. Les pissarrades les pots combinar amb la carta de brases o casar-les amb la carta de vins o de cerveses artesanes.

Llegir més
Altres restaurants propers