Guiacat
La Cookessa Bio
08460 Carrer Anselm Clavé, 4
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Cookessa Bio és un establiment multifuncional que es troba a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental). Aquí es poden trobar plats per emportar, tallers de cuina energètica i macrobiòtica, i assessorament dietètic personalitzat.  Si es vol gaudir d’un esmorzar saludable i nutrit...

La Cookessa Bio és un establiment multifuncional que es troba a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental). Aquí es poden trobar plats per emportar, tallers de cuina energètica i macrobiòtica, i assessorament dietètic personalitzat

Si es vol gaudir d’un esmorzar saludable i nutritiu, per només 5,50 € es pot esmorzar a aquest espai gastronòmic i, a més, podreu tastar els sucs i batuts elaborats amb fruites i verdures fresques.

Pel que fa al menú diari, a La Cookessa Bio es pot triar entre una gran varietat de plats per emportar i cada dia es cuinen dos tipus de menú equilibrats (amb cereals, llegums, verdures i proteïnes vegetals ecològiques i de primera qualitat) per a gaudir de la cuina sana a casa vostra.

Per degustar el menú del migdia al local (des de les 13 h fins a les 15:30 h), s’ha de reservar taula trucant al 930163454.

També disposen de tallers i els cursos de cuina. Es pot demanar informació i assistir a totes les activitats relacionades amb la cuina energètica i macrobiòtica o bé amb les intoleràncies alimentaries (celiaquia, lactosa, ou, etc). 

La Cookessa Bio ofereix també un servei de càtering, per dinars o sopars per a grups o empreses.

Obre de dilluns a dissabte de 09:00 h a 19:00 h. Els sopars estan disponibles sota reserva prèvia.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers