Guiacat
Restaurant Pizzeria Braseria La Flama
08500 Carrer de la Riera, 5
15€ - 25€
Preu mitjà
12€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
La Flama és una pizzeria de Vic situada en un local on temps enrere hi havia hagut una emblemàtica botiga de llibres, és per això que alguns dels seus plats i pizzes porten originals noms d’autors i de llibres populars.Com anàvem dient, La Flama és una pizzeria, però no una pizzeria qualsevol, ...

La Flama és una pizzeria de Vic situada en un local on temps enrere hi havia hagut una emblemàtica botiga de llibres, és per això que alguns dels seus plats i pizzes porten originals noms d’autors i de llibres populars.

Com anàvem dient, La Flama és una pizzeria, però no una pizzeria qualsevol, i és que prepara unes pizzes innovadores amb combinacions d’ingredients molt originals que inclouen salses i que deixen a tothom sorprès i encantat. Així mateix, cal destacar que la massa de les pizzes està molt ben valorada i que totes són cuites al forn de llenya.

A La Flama també fan carns a la brasa, disposen d’una àmplia carta de vins i de carta de postres. Val a dir que si hi aneu a fer una celebració i els ho dieu amb antelació poden encarregar-vos uns pastissos increïbles a Spinelli&Co Cupcakes que acabaran de donar el toc ideal a la festa.

Cal mencionar el fet que Vic és una ciutat molt interessant amb un gran centre històric ple d’edificis emblemàtics per a la història de Catalunya per on és molt agradable passejar. Així mateix és una ciutat dinàmica que al llarg de l’any acull moltes fires, com per exemple la fira medieval, tot un espectacle!

Llegir més
Cuines
Tags

 

Altres restaurants propers