Guiacat
Restaurant La Llar
17480 Ctra. Figueres, km 4
50€ - 100€
Preu mitjà
55€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Entre Castelló d'Empúries i Roses, enmig de bells paratges de l'Alt Empordà, es troba el restaurant La Llar, ubicat en una masia rústica de principis de segle, restaurada i envoltada per una zona enjardinada conservada amb molta cura.   El restaurant La Llar ofereix als seus clients una autèntica cuina cata...

Entre Castelló d'Empúries i Roses, enmig de bells paratges de l'Alt Empordà, es troba el restaurant La Llar, ubicat en una masia rústica de principis de segle, restaurada i envoltada per una zona enjardinada conservada amb molta cura.

 

El restaurant La Llar ofereix als seus clients una autèntica cuina catalana, amb especialitats típiques empordaneses, i amb tocs provençals. De la carta en destaquen els plats de peix i marisc, així com la curosa presentació dels mateixos.

 

L'Alt Empordà disposa d'un gran nombre de rutes gastronòmiques, de les quals el restaurant la Llar en forma part, com ara la Ruta del Vi, la Ruta de l'Oli, la Ruta dels Formatges, la Ruta dels Productes del Mar, entre d'altres.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers