Guiacat
Restaurant Bar-Lounge Luxor
17250 Av. S'agaró, 77
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Lux’or és un restaurant cocteleria de Platja d’Aro d’ambient distès i relaxat que cada dia prepara plats diferents amb ingredients sempre frescos i de qualitat com, per exemple, el peix i marisc, portats directament de Palamós. A Lux’or serveixen plats molt originals, entre els quals hi ha les seves famo...

Lux’or és un restaurant cocteleria de Platja d’Aro d’ambient distès i relaxat que cada dia prepara plats diferents amb ingredients sempre frescos i de qualitat com, per exemple, el peix i marisc, portats directament de Palamós. A Lux’or serveixen plats molt originals, entre els quals hi ha les seves famoses amanides de fruita, plenes de sabors i colors, així com moltes altres exquisideses. El restaurant prepara un menú especial que serveix de dilluns a divendres tant de dia com de nit, un menú de cap de setmana, i també confecciona menús especials per a nits assenyalades, com ara Sant Joan.

Per últim, no podem parlar de Lux’or sense fer esment a la seva terrassa lounge amb música ambient on podreu degustar qualsevol de les opcions de la seva extensa carta de combinats.

Llegir més
Altres restaurants propers