Guiacat
Mas Palau
17151 Afores, 28
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Mas Palau es troba situat a la Vall del Llémena, en una masia del segle XVIII que es troba a només 5 minuts de Girona.El restaurant es dedica principalment a la cuina tradicional catalana que prepara amb els millors productes de temporada que ofereix la zona. Mas Palau ofereix des de plats tradicionals fins a apostes innovadores, com ...

Mas Palau es troba situat a la Vall del Llémena, en una masia del segle XVIII que es troba a només 5 minuts de Girona.

El restaurant es dedica principalment a la cuina tradicional catalana que prepara amb els millors productes de temporada que ofereix la zona. Mas Palau ofereix des de plats tradicionals fins a apostes innovadores, com per exemple els raviolis d’ànec, les salsitxes de conill amb bolets i foie, etc. En aquest restaurant cuiden molt els detalls i presenten els plats d’una manera moderna i creativa.

A Mas Palau ofereixen un menú diari per 15 €, servei de carta, un menú degustació, un menú de caps de setmana i festius, diversos menús per a grups per 15€, 25€ i 30€ i a l’estiu organitzen nits a la fresca a la seva àmplia terrassa envoltada de natura per tots costats, on sempre actua un grup de música.

Cal destacar que a Mas Palau també els encanta acollir esdeveniments; estan oberts a celebracions de tot tipus, des de batejos i casaments fins a reunions d’empresa i, si us interessa, us poden fer un pressupost sense compromís. Així mateix, el restaurant també disposa de servei de càtering, que us permetrà escollir entre una gran varietat de plats o bé fer-vos un àpat a mida. També és interessant saber que fa cuinats i plats per emportar, els quals podeu encarregar per a menjar a casa amb tota tranquil·litat.

Per últim, hem de mencionar que el restaurant es troba en un indret fantàstic que us permetrà gaudir dels paisatges i del ric patrimoni cultural de la Vall del Llémena, en el qual trobem nombroses ermites, castells, masos medievals, molins, fonts i moltíssims més indrets curiosos i interessants.

Llegir més
Cuines
Tags

 

Altres restaurants propers