Guiacat
La Masia del Pla
43810 Ctra. Valls, km 19
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Masia del Pla és un restaurant que es troba al Pla de Santa Maria, a la comarca de l’Alt Camp. La seva ubicació és immillorable ja que es troba envoltat de conreus i molt a prop de la Serra de Miramar. Aquesta masia és el lloc ideal per a celebrar casaments i altres esdeveniments importants. De fet, el restaura...

La Masia del Pla és un restaurant que es troba al Pla de Santa Maria, a la comarca de l’Alt Camp. La seva ubicació és immillorable ja que es troba envoltat de conreus i molt a prop de la Serra de Miramar.

Aquesta masia és el lloc ideal per a celebrar casaments i altres esdeveniments importants. De fet, el restaurant compta amb diverses sales on podreu gaudir d’espais privats i molt acollidors. A més, l’any 2010 es va inaugurar el jardí de més de 1.000 metres quadrats que disposa d’una pèrgola de fusta on s'hi pot prendre un aperitiu o un vermut a l’ombra i durant la nit es pot gaudir d’un sopar a la fresca o unes copes.

La carta de la Masia del Pla està elaborada amb productes de temporada i la cuina, de tradició catalana, sorprendrà als comensals per la gran qualitat de tots els seus plats. Entre els plats més destacats es troben el carpaccio de filet de vedella amb formatge parmesà i oli DO Siurana o la cassola d’arròs caldós amb bacallà i verdures.

A més, si voleu gaudir de les autèntiques calçotades de Valls, heu de visitar la Masia del Pla de novembre a març per tastar els calçots escalivats i la carn a la brasa

Llegir més
Cuines
Altres restaurants propers