Guiacat
Masia Mas Monells
08519 Ctra. Vic a Olost, km 9'6
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Masia Mas Monells està ubicat en Sant Bartomeu del Grau, en la carretera de Vic a Olost, en Barcelona. Aquest restaurant té un ambient molt acollidor gràcies a la seva llar de foc i posseeix molt d’encant per ser una masia restaurant típica amb unes vistes magnífiques del Ll...

Actualment tancat.

El restaurant Masia Mas Monells està ubicat en Sant Bartomeu del Grau, en la carretera de Vic a Olost, en Barcelona. Aquest restaurant té un ambient molt acollidor gràcies a la seva llar de foc i posseeix molt d’encant per ser una masia restaurant típica amb unes vistes magnífiques del Lluçanès. Aquí s’especialitzen en la cuina catalana tradicional casolana elaborada amb productes de mercat.

Entre els seus plats es troben la escudella, la carn d’olla, els calçots, el peix i els postres casolans. A més, també compten amb menú diari, menú de cap de setmana, menú degustació, menú per a nens i menú per a grups.

L’establiment té una zona per a nens, una terrassa des d’on es poden gaudir de les bones vistes, un aparcament privat per a clients i salons privats per a qualsevol tipus de celebració. També disposen de música i espectacles en directe, segons el seu calendari d’esdeveniments, i es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

El restaurant obre de 13:00 h a 16:00 h i de 20:00 h a 23:00 h de dimecres a dissabte i de 13:00 h a 16:00 h els diumenges. Obert a l’agost.

Llegir més
Altres restaurants propers