Guiacat
Restaurant Montsenya
08130 Montseny, 2
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Montsenya es troba situat en una antiga casa de pagès que ha estat restaurada per a ser reconvertida en restaurant. És un lloc elegant i acollidor que ha sabut mantenir la seva estructura anterior, però donant-li un toc una mica més modern. El resultat és una bonica combinació entre el r&uacut...
El restaurant Montsenya es troba situat en una antiga casa de pagès que ha estat restaurada per a ser reconvertida en restaurant. És un lloc elegant i acollidor que ha sabut mantenir la seva estructura anterior, però donant-li un toc una mica més modern. El resultat és una bonica combinació entre el rústic i modern, creant una atmosfera original.

Compta amb un reservat per a un total de 10 a 16 persones, indicat per a realitzar celebracions en grup. El local també disposa d'una terrassa chill-out per a poder sopar a l'aire lliure en èpoques més caloroses i prendre un còctel tranquil·lament en un ambient relaxat.

La seva cuina es caracteritza per ser tradicional catalana d’autor i creativa, elaborada amb productes de mercat. Entre els seus plats destacats es troba l’entrecot amb porto. A més, tenen menú diari, menú pica-pica, menú degustació, menú per a nens, menjar per a celíacs i menú per a grups.

També tenen zona d’aparcament privat amb aparcacotxes, guarda-roba, zona per a nens i celler propi.

Obre de 13:00 h a 16:00 h de dilluns a diumenge i els divendres i dissabtes també obre de 21:00 h a 23:00 h. Accepten animals.
Llegir més