Guiacat
Morelia Restaurant
8003 Carrer Comercial, 7
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Morelia es troba davant del Mercat del Born i molt a prop del Parc de la Ciutadella i ofereix menjar argentí casolà elaborat amb molt d'afecte i amb productes de proximitat i de temporada. Si voleu gaudir de la cuina argentina, no podeu marxar del restaurant Morelia sense tastar els talls de carn rostits i les empanades...

El restaurant Morelia es troba davant del Mercat del Born i molt a prop del Parc de la Ciutadella i ofereix menjar argentí casolà elaborat amb molt d'afecte i amb productes de proximitat i de temporada.

Si voleu gaudir de la cuina argentina, no podeu marxar del restaurant Morelia sense tastar els talls de carn rostits i les empanades argentines. A més, a la carta s'hi inclouen plats típics de la cuina mediterrània com el risotto o la pasta.

El restaurant disposa d'una terrassa exterior i dos menjadors amb ambients molt diferents per adaptar-se a les necessitats de tots els clients, ja sigui perquè prefereixen menjar en un saló privat o bé un altre saló més ampli i lluminós.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags