Guiacat
Museu del Vermut Restaurant
43201 Carrer Vallroquetes, 7
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El Museu del Vermut, que es troba a un edifici modernista situat en Reus, és un restaurant modern que posseeix una cuina mediterrània i de mercat elaborada amb els millors productes de proximitat. La carta que presenten en aquest restaurant està conformada per plats d’autor plens de sabors i combinacions sorprenents. A m...

El Museu del Vermut, que es troba a un edifici modernista situat en Reus, és un restaurant modern que posseeix una cuina mediterrània i de mercat elaborada amb els millors productes de proximitat.

La carta que presenten en aquest restaurant està conformada per plats d’autor plens de sabors i combinacions sorprenents. A més, també es poden demanar les llaunes de conserva de la casa Espinaler de primera qualitat i les tapes tradicionals.

Entre els plats i les tapes destaquen alguns com l’estofat de vedella, els musclos al vapor, la truita de patates o el tàrtar de salmó; mentre que entre les llaunes, que són ideals per a acompanyar el vermut, en destaquen les navalles, les sardines, els llagostins o els cargols. També s’ofereixen menús diari, menú per a nens, menú per a grups i menús especials.

L’establiment consta de tot l’edifici i té distribuït en diverses àrees el seu espai. A la planta baixa està el bar amb una barra decorada amb ampolles de vermut, una terrassa interior i l’Espai Martini. A la primera planta hi ha les altres tres sales privades interiors ideals per a celebracions i reunions: Miró, Yzaguirre i Iris.

El restaurant també compta amb espectacles en directe, segons el seu calendari d’esdeveniments. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

Obre tots els dies, excepte els dilluns que està tancat, en horari de dinar de 13:30 h a 15:30 h i de 19:00 h a 23:30 h. També obre a l’agost.

Llegir més