Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Cal Sastre

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Dídac C. B. 14/11/2014

Es un bon lloc, tot i que fa anys hi havia menjat millor. Els meus pares ens hi van convidar a dinar ja que era el meu aniversari. La ubicació no pot ser millor. I per dins es com una antiga fonda de poble. Recomanable tot i que remarca que abans se menjava millor.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Monica girona 06/09/2014

Personalment crec que aquest restaurant és el que millor defensa la cuina volcànica. Fan menjar típic de la zona amb productes d\'aquesta, per tant era molt bo tot. Taules molt juntes. Cal dir que el preu és elevat pel menjar que menges, però està bo.

7 .0
Servei 7   Menjar 8   Qualitat/Preu 6   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Restaurant amb una cuina fantàstica i però amb una tardança en el servei que desespera. Esperem que digui temporal... només hi ha una amb un tracte exquisit i sense poder de escissió. Gràcies per atendre'ns en la nostra desesperació.

5 .0
Servei 2   Menjar 8   Qualitat/Preu 4   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


El crític Bagenc 06/06/2013

Un dels clàssics de la comarca. Feia anys que bo hi anavem i podem dir que no han perdut l'impetu d'avans. Varem probar un foie amb una salsa crec recordar que era de violentes que es senzillament un xoc de sabors a la boca que val la pena degustar. Gran carta de vins a més i tot per uns 55 € per cap amb un Vi DO Empordà com deu mana.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Manel Quintanilla 21/01/2013

Varem estar aquest cap de setmana amb la família. Era dels pocs restaurants oberts de la zona i en teníem bones referencies així que varem entrar. Tenen un porxo davant del restaurant que es espectacular amb vistes a la plaça del poble que es un encant. L'interrogarà del restaurant es un xic fosc però te tot l'encant de casa típica de poble. Varem menjar de carta, hem de dir que no es barat. Però hem de destacar la qualitat dels plats. Ració correcte i bona carta de vins. Vaig trobar realment espectacular el Melós de vedella i els canelons.. Feia anys que no disfruta tant menjant canelons. El preu per cap ens va sortir sobre els 52 euros.

8 .0
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 7   Ambient 8  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Albert Serra (Barcelona) 16/01/2013

Molt bon menú de cap de setmana el d'aquest restaurant. Tot i que varem llegir aquí algun critica cap al servei hem de dir que nosaltres hem menjat espectacularment bé. Menció especial al seu caneló del cual varem estar temptats de demanar la recepta i el servei molt amable i atent. L'interior és un pèl fosc per el meu gust però a part d'això es un restaurant que recomanaria i amb ganes. La cuina s'ho val.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 08/10/2010

Sens dubte un dels referents gastronòmics de la Garrotxa. Nosaltres sempre que baixem per la Garrotxa ens hi deixem caure. M'agrada com han sabut transmetre i copsar els plats típics de la terra i com els han sapigut adaptar als nous temps. En destacaria en especial la carn del garrí que cuinen com els àngels. Cal Sastre és sempre una bona opció si del que es tracta es disfrutar menjant.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 16/06/2009

Tot i haver tingut diverses recomanacions, aquest restaurant podría millorar molt. El servei efectivament va ser amable i atent, però l'espera per menjar es va fer un tant massa llarga. El menjar està bé, aconseguit i bo, però segons quin plat no acaba d'arrivar al nivell que volen oferir. L'inconvenient que trobosón els preus, no gaire encertats, a més de que és obligat reservar taula ja que o tenim moltíssima sort, o no hi podrem menjar.

6 .3
Servei 7   Menjar 6   Qualitat/Preu 6   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?