Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Restaurant Fermín

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Laia igualada 20/01/2015

El restaurant sembla que estigui camuflat, thas de fixar per veurel. Te una molt bona cuina, pero el tracte ho supera. Son molt propers i simpatics! Encara que el preu sigui una mica elevat, mereix la pena.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Francesc Ribes Plana 27/01/2013

Restaurant completament recomanable. L'amabilitat és excelsa i el tracte exquisit. Vam ant-hi amb nens petits, i tot van ser atencions envers ells, tan el l'aspecte culinari com en la rapidesa en portar-los el menjar. De la carta..... Crec que el millor és que la proveu perque no té desperdici. S'ha convertit en lloc de peregrinatge tan per la temporada de buscar bets com per la temporada d'esqui. Mai ténen un no com a resposta. Impressionant.

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 17/12/2011

La casualitat va fer que anès a parar al Restaurant Fermín de Solsona. Dins un local força anodí (es podría dir tipus Frankfurt anys '70), el Pere ens va sorprendre amb una carta realment esquisida, per no parlar de la carta de vins (inmensa) absolutament plena de bones referències de la península amés d'alguna frivolitat vinguda de la France. El tastet de foies es un must que no poden deixar de provar els amants d'aquest melòs àpat. L'entrecot d'angus d'Arkansas es un segon que tampoc deixarà indiferent ningú. Restaurant totalment recomanable.. malgrat que els preus es poden disparar una mica (uns 100€/parella si es trien els plats i vins estrella)

8 .0
Servei 9   Menjar 9   Qualitat/Preu 8   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?