Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Guiacat

Les Agudes

Veure comentaris en més idiomes

Ordenar per


Jordi Fàbrega (figueres) 31/08/2013

Restaurant molt barat i molt correcte. Dcoració rústica amb bones vistes sobre el Montseny. Te una gasolinera al costat. Esta a les afores del poble. Un bon lloc on parar cuant baixes de fer alguna llarga caminada per el Parc. L'unic inconvenient es que es una mica sorollos.

6 .8
Servei 7   Menjar 7   Qualitat/Preu 7   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Alba Carreras F. 01/05/2013

Varem estar allotjats en aquest aparthotel i la veritat es que la relació qualitat/preu esta molt bé. El restaurant molt correcte. Amb plats de bones racions de cuina catalana. L'unic inconvenient es que varem tenir que anar a buscar les claus a la gasoliner?

Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 10/02/2012

Ultimament el servei fatal. Hi ha una noia que sempre te una cara de pomes agres... I no es massa simpatica. Si li comentes alguna cosa del menjar et mira amb superioritat i mala cara i despres hi ha l'amo que no apareix en tota l'estona i si ho fa es per fer cigarretes a fora o remenar calers. Em va donar mala impresio. Abans, quan hi havia anat, y havia un noi i la seva dona que eren esplendits pero al preguntarli a la cambrera per ells ens van dir q no hi eren, quina llastima! No crec q tornem mes pel servei

2 .8
Servei 2   Menjar 4   Qualitat/Preu 4   Ambient 1  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 22/11/2010

A la meva família li va agradar, els nanus s'ho van acabar tot i la meva parella i jo vam veure que allà tenen traça per cuinar! la cuida catalana és bona, però si la saben fer tan bé... impresiona!

6 .8
Servei 6   Menjar 8   Qualitat/Preu 7   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 13/09/2010

Hi he menjat bé, m'ha semblat un menjar bo, gustós, d'aquell casolà que se't fa la boca aigua. Amb alguna cerveseta que m'hi he fet amb prou feines he passat dels 10€, m'ha semblat molt correcte el servei i el lloc. Queda apuntat per una segona visita!

7 .0
Servei 7   Menjar 7   Qualitat/Preu 7   Ambient 7  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?


Anònim 18/08/2010

El primer cop hi vaig anar entre setmana, crec que un dimarts a fer-hi un menú ja que hi estava de pas amb el cotxe, em va sortir baratet, uns 9€ crec i em va semblar complet i correcte, bo. El segon i tercer cop que hi he anat ja ha sigut amb la parella per motiu de l'ambient que agafa els dissabtes, fan una mica de concerts i la cosa està força distreta, a més de sopar balles una estona!

6 .3
Servei 6   Menjar 6   Qualitat/Preu 7   Ambient 6  
Ets el propietari del restaurant? Vols respondre?