Guiacat
Arrosseria Parador de Canet
08360 Carretera N II, km 660.800
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El Parador de Canet és un restaurant on des de l’any 2007 es pot gaudir de la millor cuina de mercat basada en la preparació casolana.  El restaurant ofereix cuina mediterrània i catalana elaborada amb ingredients frescos de temporada seleccionats cada setmana per aprofitar els productes de millo...

Actualment tancat.

El Parador de Canet és un restaurant on des de l’any 2007 es pot gaudir de la millor cuina de mercat basada en la preparació casolana. 

El restaurant ofereix cuina mediterrània i catalana elaborada amb ingredients frescos de temporada seleccionats cada setmana per aprofitar els productes de millor qualitat del moment. Entre les especialitats de la casa destaquen el suquet de pescadors, el peix fresc, la paella de marisc i l’arròs caldós de llamàntol.

Els dies feiners no festius el restaurant ofereix el menú del dia i les nits de divendres i dissabte podreu gaudir del menú de sopar.

Aquest restaurant és el lloc ideal per organitzar celebracions personalitzades (casaments, comunions, festes d’aniversari...) ja que hi ha la possibilitat de crear un menú a la teva mida.

Disposa de parking gratuït al costat del restaurant. Les instal·lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Disposa de canviador per a nadons.

Llegir més