Guiacat
La Premsa Hotel Rural
08261 Carrer de l'Església, 53
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Premsa, que es troba a Cardona, és un hotel rural conformat per la unió de dues cases diferenciades però connectades. En aquest edifici es poden veure elements antics com voltes i arcs d'origen medieval amb obertures renaixentistes o com el molí d'oli que presideix la planta baixa. El seu restaurant ofereix una cuina...

La Premsa, que es troba a Cardona, és un hotel rural conformat per la unió de dues cases diferenciades però connectades. En aquest edifici es poden veure elements antics com voltes i arcs d'origen medieval amb obertures renaixentistes o com el molí d'oli que presideix la planta baixa.

El seu restaurant ofereix una cuina tradicional amb presentació d'autor elaborada amb productes frescs i de temporada. Sobretot, destaquen els tocs mediterranis de mar i muntanya. També disposen de menú diari, menú de cap de setmana, menú per a grups, menú degustació i menú infantil.

A més, compta amb una carta de vins seleccionada especialment per a les cartes de cada temporada. El celler és un dels grans luxes amb què compta el restaurant, ja que és on els clients poden escollir el vi per al seu àpat o senzillament fer-hi una copa.

La Premsa compta amb un espai reservat per a esdeveniments privats, des de presentacions fins a petites festes, amb totes les prestacions necessàries. A més, La Premsa Hotel Rural organitza periòdicament cites especials amb la gastronomia i la cultura com tasts, maridatges, sopars temàtics, tertúlies o cicles de música.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers