Guiacat
Restaurant 8
43203 Raval Sant Pere, 19
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
La capital de comarca del Baix Camp ofereix un gran ventall de possibilitats per a gaudir d’un bon àpat. Un exemple és el Restaurant 8, un espai que cultiva la cuina de mercat més potent de la costa tarragonina. El xef del Restaurant 8 elabora uns plats gustosos, intuïtius i naturals que combinen a la perfecci&oacu...

La capital de comarca del Baix Camp ofereix un gran ventall de possibilitats per a gaudir d’un bon àpat. Un exemple és el Restaurant 8, un espai que cultiva la cuina de mercat més potent de la costa tarragonina.

El xef del Restaurant 8 elabora uns plats gustosos, intuïtius i naturals que combinen a la perfecció amb els seus valors. De fet, tots els productes del restaurant són de quilòmetre 0 i el xef és un gran seguidor i coneixedor del moviment del Slow Food, que aposta no només per productes de proximitat sinó també de temporada. El peix i marisc es porta diàriament de les llotges catalanes i gallegues.

Elabora cuina tradicional catalana amb el toc creatiu de la innovació i de l’ecologisme.

No es tracta d’una cuina recarregada, el xef evita els accessoris innecessaris perquè vol basar les seves creacions en la potència del gust autèntic. D’entre totes les seves especialitats, algunes que ressalten són l’arròs caldós, el filet de bou a la planxa amb foie i el fricandó de rap i bolets. 

El Restaurant 8 té alternatives a qualsevol al·lèrgia o intolerància, de manera que si el comensal la comunica al personal, el xef buscarà la manera més deliciosa per poder oferir els sabors més gustosos en un plat lliure de l’aliment desitjat.

El local és una antiga casa modernista de 1903, dissenyada per l’arquitecte Pere Caselles i Tarrats i que forma part de la ruta modernista de Reus. La seva decoració la fa única i submergeix al comensal a una experència gastronòmica i visual de la cultura modernista catalana. Els seus colors frescos i alegres acullen fins a 120 persones i l’espai també disposa de dos sales apartades i d’una terrassa que té lloc per a 50 persones amb ganes per a una immersió total en la millor cuina de la província.

Obre de dimarts a diumenge pels migdies i de dimarts a dissabte per les nits.

Llegir més
Serveis

 

  • Sopar a mitjanit
  • Fil musical
  • Targeta de crèdit
  • Terrassa o jardí
  • Wifi
  • Menú per a grups
  • Minusvàlids
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Aire condicionat
  • Salons privats
  • Copes / còctels
  • Menjar per a celíacs
  • Menú per a nens
  • Càtering
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
  • Fàcil Aparcament
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Dinar: 13:00 - 15:00.

Sopar: 20:30 - 23:30.